dinsdag 21 augustus 2012

Godmiljaar Koekoek (#52),

ik dacht al dat ik niks meer van je zou horen, maar je zat heel stilletjes geniale plannen uit te broeden! Ik wist helemaal niet dat je dat kon! Sjonge, je blijft me verrassen. Tot nu toe heb ik er niks geen spijt van dat ik je mee heb gevraagd op avontuur.
Weesdingen dus. Lief zeg, dat je je daar voor inzet. Goh.
Misschien moeten we nog een beetje aan je slogan werken, want het is natuurlijk wel de bedoeling dat de mensen denken: Jeetje Koekoek, wat een hartverwarmend idee, dankjewel, ik doe het! Geef hier, dat Weesding! En wel nu!
O! En dat het gratis en voor niks is, die adoptie, da´s vooral echt heul belangrijk om te vertellen. Anders roepen die mensen allemaal: Uh huh! Dank je de Koekoek (haha, o wat flauw, sorry Koekoek, dat móest!), daar gaan we mooi niet aan beginnen! Moeten we zeker weer onze zojuist door jou gecreëerde schuldgevoelens afkopen, hè! Weesdingen, my ass!
Jaha, daar moet je allemaal aan denken. Dat is met plannen. Dat vergt vanalles. En dan nóg is het afwachten wat er van komt.
Kom, gaan we ondertussen een beetje turen in de verte. Dat hebben we wel verdiend.


Tjielp

2 opmerkingen:

 1. Lieve Tjielp!

  Ik ben ook niet zo'n slogan-bedenker, ik kom niet verder dan "Wees een Wonder, Werf als de Wiedeweerga een Weesding." Maar die lóópt niet, die wiebelt aan alle kanten!

  Ik zie de volgende brief al komen:
  Lieve letter W, I wuv you.

  Ik zal het nog eens laten bezinken, op mijn surfplankje, wie weet komt er zomaar iets bovendrijven. Ik vind het een heel goed idee namelijk, van Koekoek en van jou, dus ik hoop dat er heul, HEUL, *HEUL* veel mensen willen adopteren.

  Dikke zoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief Schaap,

  hahaha, je slogan is fantastisch! Het eerste Weesding is nú onderweg naar haar allerliefste adoptiemeneer. Goed hè!

  Dikke zoen terug!
  (Ook van Koekoek)

  BeantwoordenVerwijderen