vrijdag 29 maart 2013

#272

...vlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschjntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlugdezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhupvlug!dezonschijntkomnaarbuitenhup...

8 opmerkingen:

 1. Tjielp dat was de zon niet... dat is de volle maan! :-)

  maar 'k ben wel blij dat iedereen bestaat ja!

  Take care
  lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, de maan heb ik ook bewonderd gister of wanneer was het.
  Maar de zon was er echt en soms lijkt het er best een heel klein beetje op dat het ooit nog lente wordt misschien. Met wat fantasie.
  :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zowaar meer dan één zonnestraal gevangen vandaag, en dacht 'ahhh lente'....maar toen kwamen de sneeuwvlokken weer eens roet in de lente gooien.
  Zou het nog goedkomen met lente denk je?

  Els X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zag zojuist een vogel met een takje tussen zijn snavel een beetje verdwaasd om zich kijken. Ik denk dat niemand het nog weet :-)

   Verwijderen
 4. Ik zag kerstverlichting branden vanavond in twee tuintjes....

  BeantwoordenVerwijderen