zondag 10 maart 2013

Zeg Tjielp (#253),

zullen we maar weer normaal doen? Ik heb er genoeg van om boos te zijn en Verlanglijscht hangt me zo verschrikkelijk de keel uit dat ik niet eens zin heb om te vertellen dat hij bedacht heeft de uitvinder te willen worden van het meest betreurenswaardige dansje ooit en ons om de haverklap dwingt te kijken naar zijn nieuwste naargeestige danspasjes.
Berwtje heeft m´n cape gewassen en gestreken, mijn spatjes opgeraapt en gepoetst en heeft eigenhandig een adoptie geregeld voor de weesbroers, dus ik hoef eigenlijk niets anders meer te doen dan te beginnen.
Dat heb ik dan maar gedaan. Ik heb vandaag namelijk een boom geplant! Wat zeg ik? Wel zes zelfs! Ja, dat had je niet zien aankomen, hè Tjielp! Het heeft ook helemaal niets te maken met wensen vervullen enzo, maar ik was toevallig in de buurt om samen met Berwtje naar een onvermurwbare horizon te kijken en ik had ineens zo´n trek in iets heldhaftigs. Nou, dat is gelukt! Sjonge, wat waren wij onvervaard zeg! Onze eigen oren klapperden er van.
Anyway. Het is al goed hoor. Ik weet ook wel dat je blij bent dat ik besta, want wie is dat nou niet? Nou?
Zeg nu zelf, Tjielp, jij hebt mij hoogstpersoonlijk bedacht. Kun je er net zo goed mee in je nopjes zijn, toch? Haha! Sorry hoor, dat moest even.
Hup, ik ga maar eens een tukje doen. Wie weet wat voor avonturen ik morgen allemaal wel niet ga beleven.

See you!


Koekoek

ps. Ik ben ook best blij dat jij bestaat.

2 opmerkingen:

 1. oh wat dapper dat jullie er weer samen voor gaan!

  Samen sta je zoveel sterker... en al helemaal met 6 bomen achter je!

  je kan de "boom" bij huisjemeteentuineneenboomerin al schrappen, of bouw er een boomhut in dan heb je ook het huisje en de boomhut in één klap! Ah ik ben al bijna net zo geniaal als jullie... geintje!

  ps: oh ja, ik ben ook blij dat jullie bestaan! (geen geintje!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zat ook al te prakkiseren ja. Misschien heeft het nog het meest weg van guerilla gardening :-)

   Verwijderen