dinsdag 9 april 2013

Oeioeioei Koekoek (#283),

sorry dat ik je stoor, je hebt het vast heel druk, maar ik heb weer een wens uit de lucht geplukt. Ik weet het, ik weet het: ik moet het eigenlijk niet doen. We hebben tenslotte al meer dan genoeg te stellen met Verlanglijscht, maar ik kon het niet laten. Er wapperde een vlinderboek voorbij! En nu wil ik een vlinderboek.
Het komt, denk ik, omdat ik afgelopen zondag zomaar een cadeautje kreeg. Een boek over vogels, kijk!


En nu wil ik meer, MEER, MEER!
Zo gaan die dingen.
Oe, heel misschien kom je per ongeluk wel een keer een weesvlinderboek tegen! Stel je voor! Dan zou je Verlanglijscht niet eens lastig hoeven te vallen. Ik zou je werkelijk zeer erkentelijk zijn.
Is de pizza trouwens in goede staat aangekomen? Je had je niet stiekem zelf heel erg verheugd op het vervullen van precies deze ene wens, hè? Nee toch! Dat zou nou echt iets voor mij zijn. Heb ik weer. Snotverderrie. Zeg op Koekoek! Het is toch niet waar zeker?
Okidoki. Ik ga maar eens aan de slag. Er slingert hier van alles rond.

 

En de Brievenfabriek roept.
Hoor maar!


Tjielp

6 opmerkingen:

 1. ja goeie wens is dat!
  ik zie in je verlanglijst dat je naar de vlindertuin wilt. Vraag ik ook altijd aan mezelf voor mijn verjaardag. Nog niet gelukt. Oooooit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben al geweest! Nou ja, Koekoek dan natuurlijk, hè! Via mijn verlanglijst kun je lezen hoe dat was, als je zin hebt.
   Eigenlijk wil ik ook heel graag van die kastjes voor aan de muur met vlinders erin, maar dan moeten ze wel vanzelf uit de lucht zijn gevallen, want anders is het zielig.
   En van harte met Ik Voelspriet! Ik hoop snel op bezoek te kunnen komen :-)

   Verwijderen
 2. o, hatseflats nou reageer ik pronguluk al vanuit mijn nieuwe blog. En ik ben nog helemaal niet klaar met plaatjes en lettertypjes. Nou ja, je vergeeft het me vast.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Tjielp! Prachtige wens, maar op de een of andere manier zit ik hier alleen maar een beetje dom grijnzend naar de foto van die twee katten van je te kijken: WAT LIEF!!!! Dikke kus van schaap

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie nieuwe wens lieve Tjielp.
  Maar net als schaap zit ik ook alleen maar te genieten van de foto van jouw katten, zo schattig en lief samen!

  Els X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja schandalig, zo lief! Zo kom je natuurlijk tot niets, dat snap je wel.
  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen